perjantai 23. maaliskuuta 2012

95. Varustepostaus 4/6

ei päivitetty vielä

Osa 4/6 : Suojat, bootsit ja pintelit


Tässä alkuun Nasun suojat, mustat Eskadronin ponisuojat, Satulavyöstä. Nasulla ei muita suojia olekkaan.



Sitten suosikkisuojani, Vereduksen ihanuudet ♥ Ponien yhteiset siis ovat, nykyään enemmän Nasun. Aika kauan sitten ostettu, ja tosi hyvinä ovat pysyneet. Etusuojissa lukee että ovat Veredus Olympicit, ja takasuojissa taas Olympukset.



HV Polon pinkki/mustat suojat, Keravan Horse&Rideriltä ostettiin. Annin.



Annin ensimmäisiä suojia, Hööksistä ostetut Show Masterin mustat suojat. Käytössä kuluneet, ja nyt varasuojina.



Ja lisää näitä varasuojia. Vasemmanpuolimmaiset ruskeat suojat ovat Annin uusimmat, Satulavyöstä ostetut GG:n suojat, joiden toinen etusuoja on jo hieman rikki. Pystyy kumminkin käyttämään jotenkuten, mutta normikäyttöä ei varmaan kestäisi. Oikealla Horzen mustat etusuojat, takasuojat hukkuivat hankeen 2011 talvella.



Bootseihin. Neljät on, vasemmalta: Hööksin pinkit heijastinbootsit, takana siniset vesibootsit, sitten Eskadronin ruskeat, ja sitten jotkut vanhat, mustat.


Myös pinteleitä meillä on neljää eri väriä. Ensin nuo Eskadronin oranssit fleecepintelit, Satulavyöstä sain joululahjaksi. Sitten Hööksistä, Show Masterin iiihanat keltaiset pintelit, joissa sisäosa fleeceä ja ulkopuolella jotakin joustavaa kangasta. Sitten vielä kahdet muut fleecepintelit, vaaleanpunaiset ja punaiset.



Tämä on nyt tehty aika nopeasti, joo, postaus on lyhyempi, koska meillä ei ole suojia jne. yhtä paljon kun vaikka huopia tai riimuja. En jaksanut kirjoittaakaan kovin paljoa selostuksia, mutta toivottavasti piditte silti.

MUUT VARUSTEPOSTAUKSEN OSAT:
1. Satula, huovat, yms.
2. Loimet
3. Suitset, riimut, yms.
5 & 6 (sama postaus). Muu pikkutavara & minun ratsastusvarusteet

4 kommenttia:

  1. Eikä, kui ihanan pirteen väriset noi keltaset pintelit! nam c:

    VastaaPoista
  2. Hei!

    Nuo Nasun eskadronin suojista, että suosittelisin hankkimaan etusiin eskadron flexisoft etujännesuojat. Ne ovat siis täysin samanlaiset miten teillä on nyt paitsi, että ylhäällä takana on harmaa ns.geelialue, joka joustaa ponin/hevosen hypätessä/liikkuessa eikä siis paina ikävästi kovan tuntuisena niin kuin näissä vanhemmissa malleissa :)

    VastaaPoista
  3. Hei pakko tulla kysymään että mistä sä ostelet noita Nasun keltaisia varusteita? Itsekkin nykyään kerään keltaista ja etsiskelen erinlaisia varusteita ja hoitotuotteita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no meillä ei oikeastaan ole keltaisia kun nuo pintelit ja samanlainen huopa, jotka on ostettu Hööksistä.

      Poista