torstai 28. kesäkuuta 2012

132. Teknisiä ongelmia - tauko tulossa

Otsikko kertookin paljon, eli jo tuttuun tapaan meidän kone ei suostu yhteistyöhön... Sen takia en ole nyt postaillut pitkään pitkään aikaan, mutta nyt olen mummini kanssa parin päivän lomalla Tampereella, ja täältä hotellista löysin aivan ihanat, nopeat koneet ;) Mutta nyt blogi joutuu siis valitettavasti jäämään tauolle, koska en millään pysty kirjoittamaan rikkinäisellä koneella, mutta heti kun se saadaan toimintaan taas, jatkan blogin pitämistä entistä ahkerampana! Nyt minulla on kumminkin iso työ edessä, sillä en ole viikkoon pääsyt lukemaan muiden blogeja, ja koska luen ainakin 20 blogia, niin minulla on nyt moonta postausta luettavana ;)

Tein nyt ulkoasusta tämmöisen aivan hirveän, tylsän ja värittömän, mutta kun blogi palaa taas toimintaan, muutan sen täysin kokonaan :) 

tiistai 19. kesäkuuta 2012

131. Haaste + tuuppailua

Sainkin taas haasteen ja ajattelin sitten tehdä sen heti alta pois (: Sain tämän siis Janinalta, kiitos! (:

Ohjeet:
Jokaisen haastetun henkilön täytyy vastata niihin yhteentoista kysymykseen jotka haasteen antaja on esittänyt ja postata vastaukset blogiinsa.Valitse sitten 11 uutta haastettavaa ja linkitä heidät postaukseesi. Keksi 11 uutta kysymystä joihin haastettujen tulee vastata. Älä haasta sitä henkilöä jolta sait tämän.

1. Kesäsuunnitelmasi?
- Ei meillä taida olla mitään suurempia suunnitelmia, ottaa rennosti ja nauttia, kun ei tarvitse istua koulussa neljän seinän sisällä. Kisoissa käydään jos Nasu nyt parantuu, ja se ponimiitti menikin jo.

viime kesältä, minä, Roosa ja Anni

2. Lempivärisi?
- Kyllä se pinkki on (;

3. Mieliruokasi ja -juomasi?
- Ooh, näitä on paljon. Pidän erilaisista pastoista, varsinkin kerma- ja jauhelihakastikkeen kanssa.

4. Oletko enemmän este- vai kouluratsastaja?
- Esteratsastaja! Tosin kyllä koulukin on kivaa, kun se sujuu.

5. Koska aloitit ratsastuksen?
- Olisinkohan ollut 5 tai 6 vuotias, eli 7-8 vuotta sitten.

vuodelta '06, videolaatu

6. Lempiblogisi?
- Tähän tasin vastata jo viime haasteessa, mutta Tiian ja Voiton blogi.

7. Lempi hevosvarustemerkkisi?
- Monia. Eskadronilla on yleensä kivoja tuotteita, samoin kun HV Pololla.

8. Lempi ratsastusvarustemerkkisi?
- Pfiff ja HV Polo.

9. Mikä on parhainta kesässä?
- Lämmin sää ja ettei ole koulua!

tämäkin viime kesältä, Husön aluekisoista

10. Kuinka vanha olet?
- Kolmetoista täytin kuukausi sitten.

11. Korkein hyppäämäsi este?
- 120cm.

Sitten vielä ponien kuulumisia! (: Sunnuntaina kävin Nasun ratsastamassa, vaikka satoikin aivan kaatamalla. Serkkuni meni Annilla. Käytiin ensin kävelemässä n. 20min maastolenkki ja sen jälkeen mentiin kentälle. Nasu meni aluksi olosuhteisiin nähden hyvin, ja loppua kohti parani koko ajan. Lopuksi menikin ihan superhienosti! Annikin meni nätisti, mutta lopuksi teki vähän tuhmuuksia, kuten livisti pois kentältä, ei kääntynyt jne. Talliin päästyään molemmat heittäytyi heti piehtaroimaan, yllättäen.




muutama julkaisematta jäänyt kuva Sorsasalosta keväältä, silloinkin satoi... ;)

Eilen olin sitten kouluvalkussa. Koska sää oli ollut sen verran epävakaa (välillä satoi, välillä paistoi) niin mentiin maneesissa. Alkuun verkkasin ponin itsenäisesti, ja huomasin, etten voi keventää sillä murtuneella varpaalla. Luvassa olisi siis paljon harjoitusravia! Onneksi se on jo helpompaa, kun olen mennyt Nasullakin niin paljon ilman satulaa. Tehtiin aika helppoja tehtäviä, koska poni vasta palailee lomalta, ja ne sujuivat ihan hyvin. Välillä Nasu oli pohkeen takana, mutta saatiin kumminkin kaikki sujumaan ihan kiitettävästi. 

Tähän postaukseen tulikin näköjään paljon vahnoja kuvia, mutta kun valitettavasti meillä ei ole nyt
 ollut ketään kuvaamassa, niin uutta materiaalia ei saada. Nyt on ollut jo niin monta kuvatonta postausta, että ajattelin nyt sitten laittaa näitä.

tuuppailua talvella


sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

130. Kisakatsojana

Vaihteen vuoksi lähdinkin sitten perjantaina Kuvansiin vain katsomaan kisoja. Matkustin sinne siis Tiian ja Pinjan kyydillä. Oli kyllä kiva olla kerrankin vaan katsojana, ei tarvinnut jännittää omien ratojen takia eikä ollut kiire minnekkään, kävelin aina radat muitten mukana, kerkesin verkkaa seuraamaan ja näin muidenkin ratoja. Ainoastaan haittasi se, että Nasu oli aamulla astunut varpailleni, minkä takia yhdessä oli kipeä haava (se oli muuten sama varvas kun se, jonka loukkasin viimeksikin! Se oli juuri parantunut, mutta nyt aukesi sitten uudestaan...) ja toinen on varmaan murtunut, se on ihan turvonnut ja sinipunainen ja todella, todella kipeä. Sen takia siis könkkäsin siellä, jä näytin varmaan hieman oudolta, joten ei kannata luoda ensivaikutelmaan sen perusteella jos joku minut sattui näkemään (toivottavasti ei). Muutenkin olin syönyt karkkia ja juonut kokista, joten jutut olivat sen mukaisia ;)

Kisat loppuivat vasta puoli yhden aikaan, itse lähdin puolen yön aikoihin, katsoin kaikki luokat paitsi sitten metrikympin uusinnan. Sitäkin olisin jaksanut vielä seurata, mutta kaikkialla pyörivien miljoonien hyttysten takia oli sitten pakko lähteä. Olin viikonlopun mummolassa Varkaudessa, ja oli kyllä mukava hetkeksi rentoutuakin (: Kävin katsomassa, hoitelemassa ja ajamassa sitä kolmatta heppaani, sitä ravuriani siis, ja sitäkin oli kiva nähdä pitkästä aikaa. Nyt kumminkin olen jo takaisin kotona, täällä onkin ihana kesäkeli kun sataa kaatamalla ja siihen päälle Nasulta oli tippunut kenkä, ja minun piti se käydä viemässä kengitettäväksi. Kohta pitäisi vielä ratsastamassakin käydä, saa nähdä että miten se näillä varpailla oikein onnistuu.

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

129. Annista tuli malli!

Nyt siis postausta eilisestä erikoisemmasta estevalkusta, josta jo viime kerralla mainitsinkin. Tai no, ei tämä kyllä mikään estevalkku ollut, vaan kuvaukset.  Eli siis tuohon Sannalle tultiin kuvaamaan johonkin Pollux-kirjaan kuvia, ja niihin haluttiin/tarvittiin myös poni. Me sitten päädyttiin sinne, aluksi Nasun olisi pitänyt tulla malliksi, mutta koska sillä ei voi vielä hypätä, niin Anni pääsi sitten tuuraajaksi. Nasu olisi tosin ollut paljon kuvauksellisempi, mutta Annikin hoiti osansa oikein hienosti.

Mentiin sinne kymmenen aikoihin, ja meidän tuurilla alkoikin tietysti sataa. Odoteltiin sitten aika pitkään, että sisällä olevat kuvat saatiin otetuksi ja toivottiin että sade lakkaisi, mutta ei niin tietenkään käynyt, joten meidän kuvat piti sitten ottaa sateessa. Ensin meistä otettiin jonkinlainen poseerauskuva, jossa näkyi vaan molempien pää. Tämä olikin suurempi projekti, koska Anni ei pitänyt korviaan hörössä, eikä varsinkaan seisomaan paikallaan. Lopulta kuvaaja sai kumminkin otettua kuvan, ja me oltiin molemmat onneksi ihan edustavia siinä :)

Sitten mentiin kentälle, kuvaajan piti ottaa sateen takia sateenvarjo mukaan, mutta Anni ei onneksi pelännyt sitä. Verkkasin ensin nopeasti ja tulin muutaman kerran kavalettia. Miedän piti mennä koko ajan oikeassa kierroksessa, ettei Annin kieli näkyisi ;) Sen jälkeen otettiin varsinaiset kuvat, tultiin pientä mökkipystyä pariin kertaan, ja Anni meni tosi hyvin! Kuvauksien jälkeen tulin vielä muutaman kerran jumppasarjaa, ja sekin meni ihan superisti, poni oli ihan innoissaan.

En itseasiassa edes tiedä, millainen kirja se on. Meille sanottiin, että se ilmestyy luultavasti ensivuoden alussa, ja meille lähetetään se, joten silloin tiedän sitten enemmän. Meitä kehuttiin kumminkin paljon, ja sanoivat että Anni oli oikein hyvä malli, on se kyllä niiiin hieno poni!


malliponi ♥


maanantai 11. kesäkuuta 2012

128. Kuvia Tampereelta [uusi ulkoasu]

Oho, jo toinen postaus tänään :D No, ei tästä mitään postausta kyllä tule, laitan vain muutaman kuvan sieltä Tampereelta, jossa oltiin pari viikkoa sitten kisoissa. Jos löydän näitä vielä lisää, niin lisäilen niitä sitten postauksien yhteydessä. Teidän turvallisuutenne takia ilmeeni on sensuroitu kaikissa kuvissa... ;)



yllä olevat kuvat © Meeri Niiranen 




Ja niin, tein myös uuden bannerin ja ulkoasun, kun edellisen pinkkeys meni jopa minun sietokyvyn yli, joten tämän on sitten täysin väritön. Meidän koneelle on ilmestynyt Picasa 3, ja tietääkseni sillä pystyy jonkin näköisiä bannereita tekemään, vai? Tämä nyt on vain tämmöinen yksinkertainen kokeiluversio. Ulkoasu ei kyllä varmaankaan tule hirveän pitkään pysymään, kun se ei ole mikään huipputaideteos.

127. Sorsasalossa GP-kisoissa + ponien kuulumisia

Tulikin pitkästä aikaa se fiilis, että jaksaisi tehdä postausta (: Se varmaankin johtuu siitä, että olen saanut räpsittyä vähän kuvia, joita tekin nyt saatte katsella.

Viikonloppuna olin siis Sorsasalossa GP-kisoja katsomassa, joka päivä. Perjantaina ja lauantaina olinkin vain katsojana, mutta sunnuntaina olin sitten radalla töissä Tiian kanssa. Sunnuntai olikin ylivoimaisesti kivoin päivä, myöskin sen takia että sieltä sai sitten ilmaista ruokaa, ja söinkin varmaan viisi palaa mustikka piirakkaa ja saman verran puolen litran pepsi maxeja, säästyi kyllä aika paljon rahaa! Mutta alla nyt kumminkin muutama lauantaina otettu kuva.






Nasuhan on nyt viikon kävelyllä ja Annillakin on kevyempiä päiviä miitin jälkeen, niin olen lyönyt kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja kävelyttänyt molemmat samaan aikaan, eli siis Nasulla olen ratsastanut ja Anni on tullut narun päässä. Tähän mennessä on sujunut oikein hyvin, kumpikin tykkää käydä yhdessä maastoilemassa. Sen takia nyt ei varmaan hirveästi postauksia tule, mutta huomenna menen kumminkin Annilla estevalkkuun, jossa on myös muuta erikoisohjelmaa [ josta kerron sitten myöhemmin... ;) ] ja sitten perjantaina lähden Kuvansiin katsomaan kisoja, joten niistä varmaankin sitten kirjoittelen. Loppuun vielä muutama laidunkuva poneista!



torstai 7. kesäkuuta 2012

126. Pikainfo

Tosiaan, nyt ei ole ollut tippaakaan postausintoa, mutta hengissä ollaan vielä kaikki! (: Ajattelin nyt vain lyhyesti käydä vähän viime aikojen kuulumisia läpi.

Nasullahan oltiin siellä Tampereella vajaa pari viikkoa sitten, ja sieltä tuli hylky molemmista luokista. Poni ei siis vieläkään ole kunnossa, joten on nyt ollut vähän kevyemmällä ja tänään kävi sitten uudelleen klinikalla, ja sama juttu kuin viimeksikin, eli etusissa jotain. Nyt sitten taas hetki kävellään ennen kun päästään taas treenaamaan, toivottavasti saataisiin paranneltua Nasukin.

Kun siis en ole Nasulla päässyt menemään, olen mennyt Annilla vähän enemmän. Oltiin sunnuntaista alkaen Ypäjällä ponimeeting-valmennusleirillä, jossa ollaan oltu jo muutama kerta ennenkin. Tällä kertaa me jouduttiin vähän huonompaan ryhmään, joten mentiin lähinnä ihan miniesteitä, koska kaikki aika meni siihen että muut kielteli. Anni otti viimesessä valkussa muutaman kiellon, kun hypättiin n. metrin rataa ja sitten leirikisoissa, joissa menin 80-90cm, tuli toiselle kielto. Lähdettiin vähän hitaasti liikkeelle, ja sitten neiti stoppasi ihan yllättäen sille radan pienimmälle pystylle, joka oli varmaan juuri ja juuri 70cm! :D Heräsin sitten siinä, ja loppurata meni ihan superhyvin, Anni ei meinannutkaan kieltää.

Tänä vuonna oli siis valmennusten puolesta paljon huonompi miitti kun viime vuonna, mutta muuten olikin sitten ihan huippua, ihania ihmisiä oli ja kiitos kaikille siitä ♥ Ensi vuonna sitten uudestaan!

Mutta nyt ei sitten ole paljoa muuta ohjelmassa, huomisen varmaan nukun kokonaan, koska olen todella väsynyt ja käydään sitten Sorsiksessa katsomassa kisoja, ehkäpä. Tästä kyllä tosiaan tuli surkeaakin surkeampi turhuuspostaus, mutta ehkä tämä tämä tästä taas kohta.

lauantai 2. kesäkuuta 2012

125. Teidän vuoronne!

Kun mulla ei kerran ole postausintoa, niin ajattelin laittaa teidät töihin! Eli tehtävänne olisi laittaa kommentia tähän blogiin liittyen, miksi luette sitä, mikä siinä on hyvää, mikä huonoa tai muuta vastaavaa. Käyttäkää mielikuvitusta, myös poneista ja minusta saa keksiä asioita! Jos omistat blogin, linkitä se kommenttiisi ja kiitokseksi minä teen sitten postauksen, johon kokoan parhaimmistoa ja saatan littyä lukijaksikin, jos blogi on kiinnostava. (valitettavasti en pystynyt tekemään blogipostastausta... )Eli nyt jokainen teistä 267 lukijasta [teitähän on paljon jo :o] laittamaan kommenttia!

ps. Hyvää kesälomaa kaikille huonosta säästä huolimatta :) Täällä ainakin sataa kaatamalla, mutta sekään ei tuo masennusta kun on kumminkin loma. Mullakin on muuten nyt ala-aste käyty, todistuksen keskiarvo oli 9.25, tyytyväinen! ♥