maanantai 11. maaliskuuta 2013

190. Hiihtoloma

Loma on jo ohi ja piti palata takaisin kouluun, ei niin kiva... Lomat menevät aina ihan liian nopeasti! Nyttenkin olisi ollut ihana olla lomalla vielä toinen, ja vaikka kolmaskin viikko. Mutta, kaikki hyvä loppuu aikanaan, jos siitä lähdetään. Minulla oli onneksi tosi kiva loma, ei ollenkaan turha!

Alkuloman vietin kotona. Kotona löllöilyn lisäksi käytiin myös Matkuksessa shoppailemassa, Tahkolla laskemassa ja yhtenä päivänä minulla oli estevalkku. Viimeisimmästä näittekin pari videota, jos katsoitte myday-videon, jonka tein siitä päivästä. Oli ihana, kun sai aamuisin nukkua pitkään, syödä ja tehdä kaikki jutut rauhassa eikä tarvinnut kiirehtiä minnekkään. Laskemassakin oli hauska käydä, olen tänä talvena käynyt nimittäin vaan pari kertaa rinteessä. Ei vaan ole ollut innostusta käydä, vaikka laskeminen  onkin hirmu kivaa. 

perus aamuminä

Matkuksessa, se oli oikeestaan jo mennyt kiinni,
mutta kuvailtiin vielä vähän Veetin kanssa

Tahkolta, aamulla vielä paistoi aurinko, mutta kun päästiin rinteeseen niin se meni heti pilveen... 



aina lasketellessa, pakolliset kaakao ja munkki!


Keskiviikkona iltapäivällä hyppäsin sitten junaan, joka lähti kohti Helsinkiä. Jäin itse kumminkin jo Tikkurilassa pois, ja pitkästä aikaa taas Vantaalla! Olin ollut ennen tätä vierailua siellä viimeksi kai syksyllä, eli ihan liian pitkän aikaa sitten. Ja oli kyllä kieltämättä ihanaa kun ei tarvinnut niin paljoa tehdä tallihommia, ja sanoinkin, että en aio ratsastaa siellä ollessani. Se ei kyllä sitten toteutunut, mutta paljon vähemmän heppailua kumminkin kuin kotona! Menin siis Roosalle (jos joku ei tiedä, Roosa on kaverini, joka on käynyt monesti täällä meilläkin ja esiintynyt täällä bloginkin puolella) asumaan siksi aikaa, kun Vantaalla olin. Ja oli kyllä tosi kivat neljä päivää, mitkä siellä kerkesin olla. 

Aloitetaan nyt vaikka heppajutuista, mitä tuli siis Vantaallakin tehtyä jonkun verran. Käytiin kahdesti Tolkinkylässä, kun Roosalla oli siellä tunti, ja kuvailin sitten niitä. Minäkin ratsastin Tolkinkylässä silloin, kun asuttiin Vantaalla, koska se oli meiltä vain noin kilometrin päässä. Näinkin siellä kaikkia tuttujakin heppoja sekä vanhaa hoitoponiani. No mutta, lisäksi Roosa kävi ratsastamassa vuokraponillaan, ja siinä samalla käytiin viereisellä tallilla tekemässä iltatalli, ja oltiin siinä yötä. Siellä myös sitten ratsastin, tai no, eipä sitä voi ratsastukseksi sanoa, kun köpöttelin ilman satulaa semmoisella hitaanpuoleisella tinkerillä :D 

Okei, toivottavasti ette nyt kumminkaan saaneet sellaista kuvaa, että kerkesin vaan talleilemaan, koska tehtiin myös paaaljon muutakin. Shoppailemassa käytiin Hööksissä ja Jumbossa, sekä moikkaamassa kavereita, sunnuntaina messukeskuksessa Horse Fair-messuilla... Vaikka mitä kivaa! Oli hyvä irtiotto tavallisesta arjesta, ja muutenkin pääsi viimein sivistyksen pariin, kun me asutaan nykyään niin metsässä täällä. 

muru ♥ 


Etelä-Suomessa on kyllä niin kiva, kun julkisilla pääsee kaikkialle! Täällä kun se ei ole niin helppoa..
meidän tallieväät :D No okei, nämä oli silloin, kun oltiin yötä siellä, joten tarvittiin paljon ruokaa!






en osannut tehdä sydäntä kädellä :D


Junassa matkalla kotiin. Menomatkalla matkustin pendolinolla, joka oli yli tunnin nopeampi kuin tavallinen InterCity-juna, jolla menin kotiin. Toinen matka tuntuikin tosi pitkältä!

Puhelin on paras kaveri pitkillä matkoilla ;) 

No, siinä nyt oli sitten mahdollisimman tiivitsetysti koko loma. Tästä nyt tuli aika lifestyle-painotteinen postaus, ja kuvia tuli ehkä vähän liikaa... Mutta joskus näinkin :) Lopuksi, ei sieltä kauppojen seasta tietysti mihinkään päässyt ilman yhtään ostoksia!







Hööksistä löytyi Taikalle ihan liian söpö riimu! Jos totta puhutaan, niin olen aina himoinnut näitä, mutta äiti ei suostunut ostamaan tämmöistä Annille. Nyt kumminkin, kun on shettis tallissa, niin sille sain sitten ostaa ;) 


Horse Fair-messuilta löysin Annille uuden otsapannan. Tämä on Annin kotisuitsiin, koska niiden edellinen pinkki glitter-otsapanta hajosi (kaikki timantit lähti irti..) niin se tarvitsi sitten uuden. Tämä maksoi 19€, ja kun huomasin nuo pinkit blingit, oli pakko ostaa!






Tämäkin löytyi messuilta. En tiedä, mutta kai tätä voi toppaliiviksi sanoa, vaikka toppauksia ei olekkaan kovin paljoa ainakaan. Tämä maksoi vaan kolmekymppiä, ja vaikka se onkin aika tavallinen, niin ostin silti, koska tykkäsin tästä päällä ja minulla ei ole yhtään kivaa toppaliiviä.

Muuta ei tällä kertaa tarttunut mukaan, ja lompakko sai huokaista helpotuksesta ;) Mutta nyt en kerkeä enää enempää mitään tekemään, koska pitää lähteä ratsastamaan Nasu. Toivotaan että osaan vielä ratsastaakin, kun on ollut tämä tauko!

34 kommenttia:

  1. oh gaaaad mikä toi hamsukuva onXDXDXDXD mut awws oot söpöin mursu <3 -kami

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toi ei ees oo se kaikista hamsuin XDD mut sä oot kyl se söpöin et nii ♥♥

      Poista
  2. Mikä toi kamera on ekas kuvas?

    VastaaPoista
  3. Kuka oot Instagramissa? :D

    VastaaPoista
  4. tosi kiva tää postaus ! :)

    animaaal.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Kiva postaus :) Mun mielestä sulle sopisi asteen vaaleempi kulmakynä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti :) ja joo toi on liian tumma, pitäis ettiä vähän vaaleempaa :D

      Poista
  6. kiva postaus:) mikä ratsi kypärä sulla on ja paljon maksoi?

    VastaaPoista
  7. mä näin teijät horse fairissa, mutta en viittiny tulla puhuu :D

    VastaaPoista
  8. Älä mutrista koko naamaas, iha hirveen näköstä

    VastaaPoista
  9. aws tuo riimu, omallekkin ponille tuollainen ! :3

    VastaaPoista
  10. Mua häiritsee, kun kaikissa kuvissa nostat kulmakarvas aina ylös ja otsas menee ryppyyn :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo samoin, mut se on automaattinen reaktio enkä osaa olla tekemättä sitä... :D:D

      Poista
  11. Ai päätit laittaa asteen enemmä noit kuvii...... Omggg tapan sut !!!!! Hyi järkky omggg :oooo hehr mut muuute kiva postaus ja paras loma <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahaha joo ku en osannu valita XDDDDXDD oot just söpöin nois pupuu :* ja jepjep iha paras ♥♥

      Poista
  12. Oliko teiltä pitkä matka vantaalle?
    Hieno otsapanta Annylle.
    Melkein kaikissa sama hieman outo ilme...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voisit vaikka miettii kuopiosta tikkurilaan ...:D

      Poista
    2. eka matka 3½h, toka matka 4½h junalla :):

      Poista
  13. Oot kaunis tossa "epäonnistuneessa sydänkuvass" (kuva ei siis ole epäonnistunut vaan se sydän :D) Voisiti kokeilla ottaa enemmänkin kuvia tuolla ilmeellä, ilman, että kurtistat koko naamaa. Ei siis millään pahalla, tämä oli vain minun mielipide :)
    Kiva blogi ja söpöt ponit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jooo tiiän, se ärsyttää muakin! mutta se vaan on automaattinen reaktio jotenkin :D ja kiitti :)

      Poista
  14. Näin muutes teidät messuilla ja kiva postaus! :)

    VastaaPoista
  15. Uusi ulkoasu näköjään :) Tykkäsin ehkä vähän enemmän entisestä mutta nyt tämä on kätevämpi. Kun voi painaa ylhäältä esittelyt ym.

    VastaaPoista
  16. Tosi kiva postaus! (: Mistä oot ostanut ton 'Love is not a choice' paidan? Se on ihana <3 Tahtoo samanlaisen! :D

    VastaaPoista