sunnuntai 24. marraskuuta 2013

293. Lyhyt päiväni kuvina

Heti alkuun kiitos ihan hirveesti kaikille teille jotka kommentoitte edelliseen postaukseen, oon pahoillani etten vastaillut teidän kommentteihin mutta mulla ei vaan ois aika riittänyt, niitä tuli niin paljon. Vastailen kyllä tulevissa postauksissa kaikkiin kommentteihin samalla tavalla kuin ennenkin. Oon siis päättänyt, että en tuu poistamaan tätä blogia nyt. Postaustahti harvenee 100% varmasti, mutta yritän tehdä postauksia teille aina kun vaan jaksan ja on aihetta. 


Tänään mulla oli joku riparijuttu keskellä päivää, niin mun piti olla koko päivä kotona, joten päätin sitten kuvailla taas tällaista päiväni kuvina-tyylistä postausta, koska tykkään ite ainakin tehdä ja lukea näitä. Nyt tulee vähän tavallista lyhyempi, mutta toivottavasti ei haittaaa :)





Nukuin aamulla pitkään ja tein sitten kaikki aamujutut omaan tahtiin, tosi rento aamu kerrankin! Mutta sitten kävi niin, että huomasin yhtäkkiä ouuts puolen tunnin päästä pitäis lähteä, ja ennen sitä piti pukea, meikata, suoristaa hiukset... Tää on niin minä!



Kerkesin onneksi tehdä kaiken ja lähettiin ihan ajallaan vähän kahentoista jälkeen, se riparijuttu alkoi yhdeltä. Otettiin veetin vielä kanssa pari kuvaa ulkona ennen lähtöä, meille tuli viimein lumet taas niin oli pakko heti päästä kuvailemaan!



huppari: hollister // farkut: only // takki: kaverin // kengät: h&m 



Sitten päästiin lähtemään, ajettiin joku 45min sinne kirkkoon ja siellä sitten oltiin ehkä mun elämän tylsimmät pari tuntia. Jumalanpalvelus (olikohan se sellanen? :D) ja ripari-info. Lopulta se loppui ja päästiin takasin kotiin.


Kotona syötiin ekana...


Ja sitten kävin vielä illalla Nasun kanssa maneesilla ja se myös kengitettiin sitten samalla sen jälkeen. Nasu meni yllättävän hyvin, se ei oo nyt koulua mennessä ollut ihan parhaimmillaan (tai sitten minä en oo ollut) mutta tällä kertaa meni tosi kivasti.

lauantai 16. marraskuuta 2013

don't worry, hyvää kuuluu kaikille vaikka mitään ei ookkaan täällä nyt kuulunut vähään aikaan! ♥


Oon nyt miettinyt tosi paljon mitä teen tän blogin kanssa, enkä oo oikeen vieläkään päättänyt mitään. Jotenkin tykkään bloggaamisesta, on kiva kirjottaa vaikka valkuista ja kisoista ja lukea teidän kommentteja, mutta välillä se vaan tuntuu niin vaikealta! Ei oo kuvia, ei jaksa kirjottaa, tää vaan on niin huono. Yks mikä kertoo aika paljon, ennen kävin bloggerissa lukemassa blogit monta kertaa päivässä, nyt en ole lukenut mitään varmaan kahteen, kolmeen viikkoon. 

Tämän takia, mitä te jotkut olettekin miettineet, blogi oli vähän aikaa sitten piilotettuna n. viikon. Mun ajatus oli, että pidän vähän taukoa niin ettei tarvitse ajatella koko blogia, joten laitan sen yksityiseksi. Vähän niinkuin poissa silmistä, poissa mielestä-periaatteella. Mutta ei se oikein onnistunut, koska joka paikkaan tulikin tosi paljon viestejä, että miksi blogiin ei pääse, lopetitko bloggaamisen, ootko jotenkin estänyt mut etten pääse blogiin?! jne. En kerennyt/jaksanut ihan kaikkiin vastata, älkää ottako henkilökohtaisesti jos en teille vastannut, mutta niitä vaan tuli niin paljon..! Laitoin sitten blogin taas julkiseksi.


nasu sannan valkussa pari viikkoa sitten







Tää blogi on mulle vaan pelkkä kiva lisäjuttu muun elämän rinnalla. Siitä menee ohi tosi moni asia, tietysti ekana ponit, kaverit, koulu, perhe, nukkuminen. Mulla on nyt kaksi vaihtoehtoa tän kanssa.

a) lopetan blogin kokonaan. 
Toi kuulostaa niin oudolta, mulla on täällä tosi paljon muistoja ja oon käyttänyt tän kanssa aikaa. Tosi paljon aikaa. Oon blogannut nyt yli kaksi vuotta, tänne on kertynyt ihan huima määrä lukijoita, ja sitten mä vaan lopettaisin? 

b) blogi muuttuu vähän erilaiseksi. 
Mä en tule panostamaan tähän blogiin enää läheskään niin paljoa mitä ennen. Mä teen postauksia niin, että ne on kivoja, ei niin, että ne on kirjoitettu oikein ja kaikki on tiptop. Luultavasti mitään erikoispostauksia tai videopostauksia ei tule paljoa, koska niiden tekeminen vie oikeasti paljon aikaa. Perus ratsastus-, kuulumis- ja kisapostauksia varmaan tulisi, vähän erilaisia kun ennen, ja niitä tulisi vaan sillon kun mä itse niitä jaksan tehdä. Taukoja saattaa olla, entiedä. En osaa kovin tarkkaan sanoa miten paljon tää tulis muuttumaan, just niin paljon että tää bloggaaminen  on taas kivaa. 

Kumpi olis parempi, aikaisempaa "huonompi" blogi vai ei blogia ollenkaan? Tää on nyt melkeen kokonaan teidän valinta.