keskiviikko 11. joulukuuta 2013

295. Vuoden viimenen estevalkku





Nyt on tää kausi ja vuosi mun ja Nasun osalta ohi, poni saa nyt pitää loppuvuoden hyppylomaa. Eilen oltiin vielä viimeisessä valmennuksessa tänä vuonna, ja jäi kyllä tosi hyvä fiilis lopettaa hyppääminen vähäksi aikaa, Nasu oli ihan superhieno!

sunnuntai 8. joulukuuta 2013

294. Kuvakuulumisia

Mulla on kamera täynnä kuvia, mutta niitä ei ikinä ole tarpeeksi että saisi väsättyä jostain päivästä tai aiheesta erillisen postauksen, joten päätin nyt että teen tällaisen sekalaisen postauksen, missä on kuvia varmaan kahden viikon ajalta. Tästä tulee ehkä tosi sekava, mutta ajatelkaa että katsotte vaan kuvan kerrallaan niin saatte ehkä jotain selvää :)

nasun kanssa lähdössä!
joku vanha ootd-kuva

oltiin yks ilta reetan kaa kaupungissa ellan lapsenvahteina, ja raahattiin kamerakin mukaan sinne,
 niin sieltäkin tuli muutama kuva



ja joku toinen ilta oltiin meillä, tehtiin myös muffinsseja, haha ihan hyvin ne onnistui
 kun ottaa huomioon että me tehtiin ne

Kävin yksi päivä kuvailemassa poneja tarhassa, mutta kumpaakaan ei erityisemmin kiinnostanut poseerata.. Sain silti molemmista ihan kivat kuvat lopulta!





Nasu taas pääsi matkustamaan viime viikolla tavallista enemmän, kun suunnattiin torstaina TK:lle Sannan valkkuun ja lauantaina seurakisoihin Suonenjoelle!

valkusta

Kisoissa mentiin kaksi luokkaa, 80 ja 100cm. Eka luokka mentiin vähän niinkun verkkana, siinä tuli nollarata ja kolmas sija. Metrissä tuli yksi kielto, mikä oli 100% mun oma vika, ja muutenkin siinä luokassa Nasu pelasti ja korjaili mun virheitä etäisyyksien suhteen, hyppäsi läheltä ja kaukaa monta kertaa eikä kieltänyt, vaikka olisi helposti voinut.




Viime viikollahan meillä oli vapaata torstaista sunnuntaihin, ja olin koko ajan kotona. Itsenäisyyspäivänä käytiin vähän ulkoilemassa, yhdellä laavulla koko porukalla.





itsenäisyyspäivän jälkkäri ♥

tää on ihan huikee peli, kaikki pelattiin sitä koko viikonloppu! :D



Yhtenä päivänä menin Annillakin vähän omalla kentällä. Annihan on nyt ollut aika paljon lomalla, kun mulla ei oo oikeen aika ja jaksaminen riittänyt sillä menemään pimeellä koulun jälkeen, mutta nyt oon taas alkanut sitäkin liikuttamaan. Ja kyllä se vaan on niin paras, aina on kiva lähtee ratsastamaan ♥

pikkuset liikenteessä


Oon myös taas jäänyt ihan koukkuun nälkäpeleihin! Mulla on kaikki kolme kirjaa ja eka leffa dvd:nä, ja nyt oon lukenut kaikki kirjat kaks kertaa ja kattonu leffan tässä parin viikon sisällä XD Niitä on vaan pakko lukea uudestaan ja uudestaan. Vähän mä ootan että se toka leffa tulee dvd:lle, se oli vielä parempi kun tää ykkönen niin haluun päästä kattomaan sen heti uudestaan!

lopuksi vielä ehkä söpöin ikinä