keskiviikko 29. lokakuuta 2014

303. Hyvän valkun jälkeen voi aina tulla bloggaamaan

Edellisen postauksen lopetin sanomalla "Ens kerralla, joka on toivottavasti viimestään kun Nasu tulee takaisin, yritän saada taas enemmän ponipainotteista postausta aikaan." Tällä kertaa kyllä tämä lupaus ei pitänyt, ja luvattu pari viikkoa venyi neljäksi kuukaudeksi... Voinko enää edes sanoa että parempi myöhään kun ei milloinkaan? Nyt oli kumminkin ekaa kertaa sen kesän jälkeen oikeasti se fiilis, että hei nyt mä teen postauksen! Nyt kun ajattelee, niin ärsyttää että tää fiilis tuli vasta nyt. Mulla olis ollut niin paljon kerrottavaa kesästä, kun oli ripari ja kavereiden kanssa tehtiin vaikka mitä ja kun Nasu tuli takaisin Sannalta ja käytiin parit kisat... Mutta aina kun ajattelinkaan että jos vaikka yrittäis päivittää blogia, nii näääh liian paljon hommaa ei jaksa. Nyt taas tekis mieli alkaa kirjottaa kaikista niistä jutuista postausta vaikka heti! 

Oltiin myös syyslomalla viikko Mallorcalla, siitäkin reissusta olisi tosi paljon kuvia ja kerrottavaa, mutta oli vaan niin outo ajatus edes, että neljän kuukauden postaustauon jälkeen tulisin kertomaan mun heppablogiin lomamatkasta enkä poneista... Mutta tosiaan, mistä mulle just nyt tuli idea postaukseen? 


Tällä kertaa onneksi inspis tuli ponijutuista, nimittäin eilisen kotivalmennuksesta Nasun kanssa! Hyppäsin itse Nasulla ekaa kertaa sitten Siilin kisojen, mitkä oli tämän kuun alussa, ja vitsi miten hyvä fiilis jäi heti ekan kerran jälkeen! Alkuun pienillä radoilla kaikki sujui ihan täydellisesti, rytmi oli hyvä ja paikat osui aina. Loppua kohti poni kyllä vähän väsyi ja mä alan isommilla radoilla varmistella vähän liikaa ja toin usein ihan liian lähelle estettä, mutta Nasu vaan tsemppasi eikä kiellellyt. Videolla on nyt pitkä rata ehkä metrissä mikä tultiin lopuksi, ton jälkeen tultiin vielä sellanen lyhyempi mutta isompi kierros missä korjailtiin samalla ekan radan mokat, mutta kamerasta loppui muisti niin sitä ei saatu kuvattua :/ 

   

Mutta nyt kuunnelkaas. Tää postaus kun oli aika pikkunen ja suoraan sanottuna halusin vaan kokeilla että osaanko enää edes käyttää bloggeria, niin mietin tässä että olisko ihan tyhmä idea jos yrittäisin (joo, huomatkaa nyt yrittäisin) tehdä vähän niinkun koostepostausta siitä, mitä edellisen ja tämän postauksen välissä onkaan tapahtunut? Mulla on jonkun verran kuvia, ei paljoa eikä kovin hyviä mutta vähän kumminkin. Tämän ekapostaus-testin jälkeen voisin nimittäin vaikka onnistuakin saamaan jotain aikaan ;) Jos ketään teistä enää kiinnostaa mitä poneille kuuluu, niin nyt olis hyvä aika sanoa!

huibbis poni!